divendres, 1 de juny del 2012

Una Parella Peculiar

                           Una Parella Peculiar


 Un vesprada a la tardor...
Un xic anomenat Daniel arriba al Riu Turia passejant amb el seu gos. Al seu costat hi ha una xica tombada a l'herba damunt d'una tovallola. Daniel es queda mirant la xica i pensa que podrien tindre alguna cosa entre ells, però se'n va. Al dia seguent  torna a anar al Riu per a vore si estava ella, i s'adona que sí. Al final ell es desedeix i s'apropa a ella i comença a parlar, li pregunta que com s'anomena i ella li diu que s'anomena Noelia, i s'adonen de que tenen molt en comú.

Als 3 o 4  mesos d'estar junts la parella, s'adona que en realitat no tenen res en comú, i decideixen  de prendre un temps. Però pareixia que les coses anevem pitjor, ya que ningú dels dos volien estar junts.

Finalment, la parella pareix seguir sense tindre res en comú. Noelia s'enamora d'un xic anomenat Albert, quan daniel s'adona que li esta enganyant, la deixa. Ningú dels dos tornen al Riu on es varen conèixer, per a no recordar mai mes la seua experiencia.
Aquella vesprada de tardor, no es va recordar mai més.

Alba Royo 3rB

8 comentaris:

  1. M'agradat molt aquest text, perquè és bonic.

    ResponElimina
  2. Aquest text està molt bé, és preciós, m'encanta.

    ResponElimina
  3. Hola Alba Royo, sóc la teua companya Patricia Ibáñez, t'escric per a dir-te que el teu text m'ha agradat molt, és molt original i romàntic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gracies Patricia el teu tambe esta molt be.

      Elimina
  4. Vaya quin text més indecís, no saps que va a pasar en la seguent llínia, bon treball!

    Joan Pau Nácher 3r B

    ResponElimina
  5. Hola ALba, soc Claudia, la de la teua classe. M'agradaria comunicarte , que el teu text es bastant romantic i que esta bastant traballat.

    ResponElimina