dijous, 14 de juny del 2012

Com millorar el riu

El riu Túria molt terreny per fer coses diferents.
El que vull dir és que en la meva opinió el riu turia està malgastant-se, la gent jove (generalment) que podrien anar a fer esport o prendre el sol el que fan és anar a fumar ia fer botellons.
Per aconseguir del riu un lloc on passar-ho bé i fer esport a l'aire lliure cal fer canvis.


  • En primer lloc, cal prohibir a la gent anar a fumar al riu o fer botellones perquè això crea mal ambient a tothom i poden provocar un incendi amb els cigars.
  • En segon lloc, prohibir a tot el món la contaminació del riu Túria i qui no compleixi aquesta norma posar-li una multa llavors el riu s'anirà netejant amb l'ajuda de tots per fer d'ell un lloc agradable.
  • I en tercer lloc, buscar atraure la gent jove, com per exemple, construint un camp de futbol 7 i organitzar tornejos.I igual que a la gent jove, als adults també, organitzant clubs de pesca o competicions aquàtiques (esports aquàtics).
En conclusió:
Tots hem de col · laborar per millorar el riu.
Tots podem
gaudir d'ell.

I podem
fer del riu Túria un lloc impressionant.


Juan Sanz 3ºD

4 comentaris:

  1. Tens molta rao, hi ha que millorar per a tots

    ResponElimina
  2. Em pareix fantastic el que contes, tens raó.

    ResponElimina
  3. Pense igual que tu i crec que aquestes idees haurien d'arribar a l'ajuntament perquè els tinga en compte i puga ajudar a millorar el riu.

    ResponElimina
  4. Pense igual que tu i crec que aquestes idees haurien d'arribar a l'ajuntament perquè les tinga en compte i puga ajudar a millorar el riu

    ResponElimina