dijous, 28 de febrer del 2013

UN SEGREST AL RIU

Hi havia una vegada una xiqueta amb els seus amics al riu. De sobte apareix un furgó plen d' homes amb armes. El grup de amics  arrancà a córre però era imposible perquè eren  tants homes que no els va donar temps i el segrestaren. Arribà la nit i els pares buscat els seus fills i no estaben en cap lloc. Van pensar a cridar a la policia, perquè no els veien al riu. Aleshores van creue que als xiquets els havia  passat alguna cosa. Al llarg de la nit sonà el telèfon d'un pare. Era un home dient que si no li  donaven 1.200 euros els xiquets morien. Què van fer els pares? Van quedar amb els segrestadors i en l'entregar dels diners, els segrestadors  es van donar a la fuga però la policia  els va  agafar a temps. I per fi tot va eixir bé. Els xiquets van tornar a les seues cases i els segrestadors van ser presos.

                                             
                                                                                      Ana María López  3 C

3 comentaris:

  1. La historia és un poc subrrealista, perqué dubte molt de que vagen a apareixer uns homes amb armes de repent al riu. Però pel demés l-història està bé.
    Ana Tapiador Simarro

    ResponElimina
  2. Es una história un poc fantasiosa e imposible pero l'argument pot ser que tinga futur si el desarrolles més.

    Sergio Lara
    3ºB

    ResponElimina
  3. Una bonica i extrovertida historieta de la meua companya de classe Ana Maria. La veritat és que és difícil de creure aquesta crònica. A mí, com saps tu, no m'ha agrada molt tot allò que és fantàstic, però m'has donat tota una lecció.
    En fi, no vull enrotllar-me més, m'ha agradat molt el teu text i espere que escrigues més entrades que siguen subrealistes.
    M'ha paregut una entrada molt entretinguda, enhorabona!

    Javi Alcalde Briz 3 C

    ResponElimina