dimarts, 19 de febrer del 2013

L'antic llit del riu



El 14 d'Octubre de 1957 va haver-hi una crescuda molt gran al riu Túria coneguda com la Gran riuada de València. Va inundar una gran part de la ciutat.
El descontentament de la població amb la catàstrofe va fer que es desenvolupara un projecte per desviar el llit del riu per tal d'evitar futures inundacions.
Ara, en l'antic llit del riu, òbviament, no hi ha aigua i això ha deixat molt de terreny que s'ha emprat per fer edificacions i sobretot una gran zona lúdica o hi han des de llocs esportius, com els camps de futbol o la pista de patinatge, fins a construccions representatives de la ciutat de València, com la Ciutat de les Arts i les Ciències. En altres textos parlaré d'aquesta bella construcció feta per Santiago Calatrava, conegut mundialment.
Durant la redacció d'aquest text he pogut buscar informació sobre el passat de la meua ciutat i ha sigut una bona experiència, per tant, convide a tothom que llija aquest text que també amplie els seus coneixements sobre la història d'aquesta preciosa ciutat i el seu riu.
Aarón Muñoz Valladolid 3rB.

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb tu Aarón, som uns ignorants de la nostra propia historia, siguent que en el nostre passat tenim moltes históries interesant com la que acabes de contar.

    Sergio Lara
    3ºB

    ResponElimina