dilluns, 3 de juny del 2013

TEATRE A L'INSTITUT.


TEATRE AL INSTITUT.
Hola soc un alumne de l'institut IES Riu Túria , concretament del curs 3ºB, vos vaig a contar com va anar les obres de teatre que el passar 24 d'Abril várem interpretar els meus companys a la sala d'usos múltiples del nostre institut.
Várem arribar tots a la sala molt nerviosos, amb molata vergonya, i més quan várem saber que i hauria públic d'una altra classe
Varem preparar tots l'obra, canvian-se de roba, posan-se corbates, preparant tot el decorat per a la obra, ensallant a última hora, inclús várem tenir que anar el meu equip a per un ordinador.
El primer grup en actuar va ser el nº3 format per Sergio, Jéssica, Noélia i Felip, i la veritat és que no va començar molt be perqué per un fallo d'una de les alumnes del públic que era l'encarregada de gravar l'obra, no la va gravar i els meus companys, molt nerviosos varem tenir que tornar a interpretar l'obra, però pese al nerviosisme tots els grups pense que ho várem fer bé.
El següent grup a actuar várem ser nosaltres. El nostre equip format per Mireia,Aitana, Vicente i jo, pense que ho varem fer bé, várem posar la taula tombada i una sabana per damunt imitant una cama.
El següent equip va ser el nº1 format per Carla, Ana, Gines i Jesús els va passar com a la majoria del grups es travaven en algunes frases també donaven l' esquena al públic.
Per ultim van actuar els grup 2 i 3 que anaven junts, estaven formats per Naiara, Paula, Aarón, Alejandro, Andrea i Alber pero aquestos dos últims no varem poder fer l'interpretació de l'obra.
El varen passar com a tots el grups estaven molt nerviosos i algunes vegades se n'oblidaven algunes frases.
Pense que per a ser la primera vegada que interpretaven una obra de teatre o varem fer bé pese a que estávem nerviosos i tenien vergonya.

HÉCTOR PONCE 3ºB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada