divendres, 25 de maig del 2012

TERRORISTA AL RIU TÚRIA



          Era una vesprada no massa tranquila a Quart de Poblet, quan un terrorista amb un cotxe bomba fugia de la policia després d'haver assassinat a sang freda a quatre policies armats. Aquesta mateixa vesprada una classe de 3r d'ESO del Riu Túria havia anat d'excurisó amb el professor de biologia per analitzar els reticles endoplasmàtics de les plantes i d'alguns animals que hi havien.
           Mentrestant el cotxe bomba fugia camí al riu.
           Els alumnes escoltaven la sirena de policia, cada vegada més a prop. Miguelàngelo, un alumne que havia anat a l'excursió, va eixir al pont a veure el que passava. Quan arriba es va trobar el cotxe bomba de front, aquest va girar ficant-se a la gespa del riu. Els alumnes es van quedar bocabadats mirant com el cotxe s'estavellava contra un arbre i explotava matant els alumnes, el terrorista, els policies i algunes persones que hi havien al parc i a l'institut IES Riu Túria.


Àlex Arribas

4 comentaris:

  1. M'ha agradat molt el personatge de Miguelàngelo, encara que el podies haver posat amb una contracció (M.A.).

    ResponElimina
  2. A mi, com a Miguel tambe m'ha agradat molt el text i el personatge. M'agrada molt. Es molt divertit

    ResponElimina
  3. Hola Àlex! Em pareix realment emocionant el teu text ja que des d'un primer moment mantens l'intriga repecte al lector de saber el que passarà amb el misteriós cotxe bomba i l'enigmànic Miguelàngelo! :):):)

    ResponElimina